ЗА НАС

     Уважаеми клиенти, с избора на нашата фирма за Ваш партньор и с нашите опаковки, Вие ще направите крачка напред и увеличаване пазарния дял на Вашите продукти.
Доверявайки се на нашият професионализъм, Вие ще забравите за всичките си проблеми, свързани с опаковките, които използвате.

      Фирмата ни изпълнява поръчки по заявка на клиентите, извършва продажби на едро и дребно, поддържа в наличност няколко размера кашони от 3 и 5-пластно велпапе, роли от 2-пластно велпапе с различна ширина, Ъгли от 3 и 5-пластно велпапе, разделителни плотове, решетки, вложки и др.

     Фирма Олим София ЕООД е наследник на дейността и търговските отношения на Олим-ЕМ ЕООД и Олим-М ООД както и на добрите практики в произвоството и търговската дейност.
Запазено е идентичното звучене на дружеството с цел лесна идентификация от страна на партньорите ни. ОЛИМ е налагана търговка марка на пазара на опаковките в продължение на повече от 10 години и тя все още носи положителните дивиденти от миналото.
     Олим София ЕООД произвежда опаковки от велпапе – кашони, кутии, щайги, луксозни опаковки, разделителни плотове, рекламни пана, стелажи и др. Реално всеки продукт, който се предлага на пазара изисква опаковка, както за неговото транспортиране така също и за предлагането му на крайния потребител. Нашият сегмент са производители и доставчици на значителни по обем стоки на пазара от една страна, но от друга страна имаме политиката да задоволяваме потребностите и на най-малките клиенти с изработването на опаковки от така наречините „УНИКАТИ” с количество до 1000 броя.
Фирмата ни е печелела и печели клиенти /голяма част от тях чужди фирми/ с коректно отношение, безкомпромисно качество на продукта, точно спазване на поетите ангажименти – срок, цени, доставка на място и др.

 
за нас клиенти луксозни пана каширани щанцови слотерни контакти

©2014 ОЛИМ София - кашони и опаковки от велпапе.